cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

Budvarská roštěná

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Carbonada criolla

Celerové nudličky s hovězím masem

Cso koggi bokum

Dahomské calalou

Dánské hovězí

Debrecínská svíčková pečeně

Domácí rostbeef

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

Dušené hovězí na cibulce s brambory

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené hovězí plátky I

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky zadního hovězího, sůl, strouhanka, 2  vejce, olej, 1/4 l vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky z mladého kusu naklepeme, osolíme a posypeme strouhankou, kterou do nich paličkou zaklepeme po obou stranách tak, že je maso zakryto. Pak plátky obalíme v rozšlehaných osolených vejcích a hned je klademe do pánve s rozpáleným olejem. Usmažíme je po obou stranách. Pak je vyjmeme, olej částečně slijeme a podlijeme je po částech silnějším vývarem. Dusíme do měkka.

www.tacos.cz Příloha: dušená zelenina, brambory a saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3048x    verze pro tisk

Dušené hovězí plátky II

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Dušené maso po finsku

Dvojitá roštěnka