cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

Budvarská roštěná

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Argentina   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Carbonada criolla

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg hovězího masa, 10 dkg vepřového sádla, 2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 2  papriky, 3  rajčata, 1/2 svazek zelené petrželky, 1/2 svazek pažitky, 1/2  celeru, 1/2  bobkový list, 3 zrnka celého pepře, sůl, chilli paprička, tymián, petržel, 1/4 l bílého vína, 1/2 l vývaru, 4  brambory, 215 dkg malých tykve, 2  jablka, 200 dkg sterilovaných kukuřičných zrn, 2  broskve, 20 dkg hroznového vína (bobulí)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky a osmažíme dohněda. Přidáme cibuli, česnek, nakrájenou papriku, rajčata, celer a ostatní zeleninu, petrželku, pažitku a ostatní koření, osmahneme, zalijeme vývarem a vínem, osolíme a dusíme, až maso změkne. Nakonec dáme pokrájené ovoce a krátce povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2774x    verze pro tisk

Celerové nudličky s hovězím masem

Cso koggi bokum

Dahomské calalou

Dánské hovězí

Debrecínská svíčková pečeně

Domácí rostbeef

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

Dušené hovězí na cibulce s brambory

Dušené hovězí plátky I

Dušené hovězí plátky II

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Dušené maso po finsku

Dvojitá roštěnka