zkopírováno z http://www.tacos.cz Zeleninu očistěte, cibule oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Osolené maso osmahněte na rozpáleném oleji ve vyšší pánvi a pak je vyjměte. V tuku opečte zeleninu a kostičky cibule. Zalijte vývarem, okořeňte a přidejte hořčici. Uveďte do varu. Přidejte maso, duste pod poklicí do měkka při nízké teplotě. Pečeni přendejte do ohnivzdorné mísy, obložte sýrem a slaninou a 10 minut gratinujte (zapékejte) v troubě nebo na grilu. Šťávu přeceďte, společně se smetanou svařte v mírně zahuštěnou šťávu, ochuťte, podávejte zvlášť.
www.tacos.cz Tip: šťávu z pečené rozmixujte, bude hladká a hustá.
www.tacos.cz Příloha: opečené žampiony a zelené fazolové lusky nebo míchaný salát