cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

Budvarská roštěná

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Carbonada criolla

Celerové nudličky s hovězím masem

Cso koggi bokum

Dahomské calalou

Dánské hovězí

Debrecínská svíčková pečeně

Domácí rostbeef

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

Dušené hovězí na cibulce s brambory

Dušené hovězí plátky I

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené hovězí plátky II

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky zadního hovězího, sůl, mletý pepř,  trochu hladké mouky, 1/2 lžíce másla, 1/2  cibule, 3  nakládané okurky, sardelová pasta, 1/2 menší kapusty, 1/2 lžička másla, 1/2 lžička hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky na okraji nakrojíme, lehce naklepeme a mírně osolíme. Poprášíme je hladkou moukou a opečeme na rozehřátém másle po obou stranách. Mírně podlité je dusíme téměř do měkka. Pak smícháme jemně usekanou cibuli, sardelovou pastu a usekané sladkokyselé okurky, přidáme vše do šťávy a dusíme asi 10 minut. Kapustu povaříme v osolené vodě do poloměkka, nakrájíme na širší pruhy a položíme na plátky. Přelijeme šťávou z masa a dusíme, až je kapusta měkká. Šťávu zahustíme máslem smíchaným s moukou a krátce povaříme.

www.tacos.cz Příloha: opékané malé brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3318x    verze pro tisk

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Dušené maso po finsku

Dvojitá roštěnka