cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

Budvarská roštěná

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Carbonada criolla

Celerové nudličky s hovězím masem

Cso koggi bokum

Dahomské calalou

Dánské hovězí

Debrecínská svíčková pečeně

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Domácí rostbeef

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg nízkého roštěnce, 10 dkg kremžské hořčice, 1/2 dl oleje, 2 cl worcestrové omáčky, sůl, drcený pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do očištěného masa a odblaněného důkladně vetřeme marinádu, kterou jsme si připravili z hořčice, oleje, worchesteru, soli a pepře. Doporučujeme marinovat den nebo alespoň přes noc. Maso zprudka opečeme na pánvi ze všech stran a přendáme na pekáč, ještě lépe na pečící mřížku, vložíme do trouby a pečeme při 150°C asi půl hodiny. Po upečení maso krájíme na velmi tenké plátky.

www.tacos.cz Příloha: tatarská omáčka, restovaná zelenina a zapékané smetanové brambory

vloženo 15.02.2008    zobrazeno 8664x    verze pro tisk

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

Dušené hovězí na cibulce s brambory

Dušené hovězí plátky I

Dušené hovězí plátky II

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Dušené maso po finsku

Dvojitá roštěnka