cpt. Cook
 

Smetanové frikasé ze selátka

Sofrito - maso v omáčce

Strážnický verbuňk

Šaldorfská pečínka

Šavle sv. Celestýna

Šuej-Ču-Žou - Vepřové maso se špenátem

Šumavská kapsa

Šunka po virginsku

Švýcarský špíz

Thajsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Thajská pochoutka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  10 dkg vepřového masa nakrájeného na kousky, 115 dkg kuřete, 10 dkg krevet, 2 menší okurky, 4 lžíce oleje, 2 stroužky česneku rozdrcené, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 115 dkg kukuřice, 15  feferonek nasekaných nadrobno, 2  rajčata nakrájená nadrobno, 3  jarní cibulky nakrájené nadrobno,

Omáčka: 1.15 dl kečupu, 1/2 lžička sójové omáčky, 4 lžíce octa, 4 lžíce krystalového cukru, 1/2 lžíce škrobové moučky

zkopírováno z http://www.tacos.cz Okurky oloupeme, odkrojíme konce, rozkrojíme podélně na polovinu a ty nakrájíme na tenké proužky. V hrnci rozpálíme 2 lžíce oleje a na něm 10 sekund smažíme česnek. Přidáme vepřové maso a smažíme další 2 minuty. Přidáme nakrájené kuřecí maso a krevety a za stálého míchání krátce osmahneme. Maso a krevety vyndáme a držíme v teple. Do hrnce přilijeme zbytek oleje, rozehřejeme a 2 minuty smažíme směs kukuřice, cibule, okurek a feferonek. Maso vrátíme do hrnce, dobře prohřejeme, přidáme zelenou cibulku a připravenou omáčku a chvilku povaříme, až omáčka zhoustne.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2686x    verze pro tisk

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Tykev Jang-tie

Uherské vepřové kotlety

Uzená krkovice po bádensku

Uzená pečínka v těstíčku

Uzené maso s kysaným zelím a smetanou

Uzené se švestkovým čatní

Uzené v kapustě

Valašské kúsky

Valašské vepřové plátky