cpt. Cook
 

Smetanové frikasé ze selátka

Sofrito - maso v omáčce

Strážnický verbuňk

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Šaldorfská pečínka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg vepřové krkovičky s kostí, 1/2 kg brambor, 30 dkg cibule, 8 stroužků česneku, 1/2 hrst majoránky, 4 dkg sušených hub, sůl, olej, 4 snítky rozmarýnu nebo tymiánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky krkovice osolíme a opepříme, posypeme majoránkou a necháme uležet, nejlépe přes noc. Brambory nakrájené na jemné plátky a cibuli na měsíčky promícháme s nasekaným česnekem, namočenými a scezenými sušenými houbami, solí a olejem. Tuto směs položíme do kapes z alobalu (jedna kapsa na porci), navrch přidáme krkovici a snítku bylinek. Kapsy zabalíme a necháme grilovat asi 40 minut.
vloženo 12.11.2007    zobrazeno 2400x    verze pro tisk

Šavle sv. Celestýna

Šuej-Ču-Žou - Vepřové maso se špenátem

Šumavská kapsa

Šunka po virginsku

Švýcarský špíz

Thajská pochoutka

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Tykev Jang-tie

Uherské vepřové kotlety

Uzená krkovice po bádensku

Uzená pečínka v těstíčku

Uzené maso s kysaným zelím a smetanou

Uzené se švestkovým čatní

Uzené v kapustě

Valašské kúsky

Valašské vepřové plátky