cpt. Cook
 

Smetanové frikasé ze selátka

Sofrito - maso v omáčce

Strážnický verbuňk

Šaldorfská pečínka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Šavle sv. Celestýna

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřové kýty, 3 stroužky česneku, mletý pepř, sůl, 15 lžic oleje, 215 dkg čabajské klobásy, 2  cibule, 10 dkg slaniny
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kousky ke grilování, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí, naskládáme do kameninové nádoby, polijeme olejem a asi 6 hodin marinujeme v chladu a občas promícháme. Čabajku nebo klobásu uvaříme, nakrájíme na kolečka, cibuli také nakrájíme na silnější kolečka. Na jehlice napichujeme střídavě maso, čabajku, cibuli a slaninu a grilujeme. Jako přílohu podáváme bramborák.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2276x    verze pro tisk

Šuej-Ču-Žou - Vepřové maso se špenátem

Šumavská kapsa

Šunka po virginsku

Švýcarský špíz

Thajská pochoutka

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Tykev Jang-tie

Uherské vepřové kotlety

Uzená krkovice po bádensku

Uzená pečínka v těstíčku

Uzené maso s kysaným zelím a smetanou

Uzené se švestkovým čatní

Uzené v kapustě

Valašské kúsky

Valašské vepřové plátky