cpt. Cook
 

Smetanové frikasé ze selátka

Sofrito - maso v omáčce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Strážnický verbuňk

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  90 dkg vepřové kýty, 30 dkg cibule, 115 dkg oleje, 2 stroužky česneku, 1/2 lžička rajčatového protlaku, 10 dkg anglické slaniny, 2  nakládané okurky, 6  feferonek, 1/2 dl červeného vína, 10 dkg křenu, sůl, 20 dkg vařeného uzeného masa
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na oleji zpěníme cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso z kýty a opražíme je. Mírně podlijeme vodou, přidáme utřený česnek, rajský protlak, osolíme, přidáme nakrájené feferonky a dusíme do poloměkka. Pak přidáme na nudličky nakrájené uzené maso, anglickou slaninu, sterilované okurky, podlijeme vínem a dodusíme. Na talíři sypeme strouhaným křenem. Jako přílohu podáváme opečené brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 6322x    verze pro tisk

Šaldorfská pečínka

Šavle sv. Celestýna

Šuej-Ču-Žou - Vepřové maso se špenátem

Šumavská kapsa

Šunka po virginsku

Švýcarský špíz

Thajská pochoutka

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Tykev Jang-tie

Uherské vepřové kotlety

Uzená krkovice po bádensku

Uzená pečínka v těstíčku

Uzené maso s kysaným zelím a smetanou

Uzené se švestkovým čatní

Uzené v kapustě

Valašské kúsky

Valašské vepřové plátky