cpt. Cook
 

Smetanové frikasé ze selátka

Kuba   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sofrito - maso v omáčce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg drobně nakrájeného vepřového masa, 1/2 lžíce aromatického oleje, 20 dkg cibule, 3 stroužky česneku, 2 velké papriky, 1/2  chilli paprička, 115 dkg vařeného prorostlého uzeného masa, 30 dkg rajčat, 1/2 lžičky suché dobromysli, 1/2 lžička soli, 1/2 lžičky čerstvě drceného pepře, 1.15 lžíce koriandrových lístků (nebo petrželka a třetina mletého koriandru)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso opečeme na oleji, přidáme cibuli, česnek, papriku, uzené, vše nadrobno nakrájené, pak nakrájená rajčata, koření, sůl a třicet minut dusíme. Podáváme s rýží nebo s těstovinami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2411x    verze pro tisk

Strážnický verbuňk

Šaldorfská pečínka

Šavle sv. Celestýna

Šuej-Ču-Žou - Vepřové maso se špenátem

Šumavská kapsa

Šunka po virginsku

Švýcarský špíz

Thajská pochoutka

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Tykev Jang-tie

Uherské vepřové kotlety

Uzená krkovice po bádensku

Uzená pečínka v těstíčku

Uzené maso s kysaným zelím a smetanou

Uzené se švestkovým čatní

Uzené v kapustě

Valašské kúsky

Valašské vepřové plátky