Šumavská kapsa
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 715 dkg vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, 7.15 dkg slaniny, 10 dkg vepřových jater, 12 dkg cibule, 1.15 dkg sušených hub, 6 dkg rostlinného tuku, 15 dl vývaru, 4 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do silněji nakrájených kotlet uděláme nožem kapsu, osolíme a opepříme. Na plátek slaniny klademe plátek jater, plátek cibule, trochu uvařených sušených hub, opepříme, svineme do roličky a vložíme do otvoru v mase. Upevníme párátkem. Zbylou nakrájenou cibulku usmažíme, vložíme kotlety, podlijeme vodou z hub a dáme péci. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, provaříme. Šťávu procedíme na kotlety.