cpt. Cook
 

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II

Pikantní závitky

Portugalské vepřové s mušlemi

Pudink z vařeného uzeného masa

Pytlácký točenec

Ražniči

Rillettes

Rožeň Viléma Tella

Řízky a la Louis

Sahte java

Saté

Sedmihradské vrstvené zelí

Segedínský vepřový kotlet

Selské vepřové závitky

Silvestrovské kotlety

Sladkokyselá vepřová pečeně

Sladkokyselé vepřové plátky
(Tchang-chu-li-ťi)

Smažené řízky v sýrovém obalu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažené vepřové nudličky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg vepřové kýty, 2 lžíce polévkového koření, 2  žloutky, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžička worcestrové omáčky, 1/2 lžička karí koření, 1/2 lžička škrobové moučky, 4  feferonky, 3 lžíce oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme přes vlákno na úzké nudličky asi 4 cm dlouhé. Všechny přísady kromě oleje smícháme v míse a promícháme s masem. Necháme v chladnu 24 hodin uležet. Před přípravou rozpálíme olej a směs na silném ohni za stálého míchání smažíme 6 až 8 minut. Podáváme se suchou a málo osolenou rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2416x    verze pro tisk