cpt. Cook
 

Strážnický verbuňk

Šaldorfská pečínka

Šavle sv. Celestýna

Šuej-Ču-Žou - Vepřové maso se špenátem

Šumavská kapsa

Šunka po virginsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Švýcarský špíz

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  315 dkg vepřové kýty, 215 dkg vepřových jater, sůl, mletý pepř, 20 listů šalvěje (malých lístků nebo špetiček), 115 dkg slaniny
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové maso a játra nakrájíme na malé kousky, naklepeme na plátky, opepříme, poklademe šalvějí a obalíme tenkým plátkem slaniny. Srovnáme do pekáčku a grilujeme nebo upečeme v troubě. Pečené maso a játra osolíme a podáváme s pečenými nebo restovanými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1547x    verze pro tisk

Thajská pochoutka

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Tykev Jang-tie

Uherské vepřové kotlety

Uzená krkovice po bádensku

Uzená pečínka v těstíčku

Uzené maso s kysaným zelím a smetanou

Uzené se švestkovým čatní

Uzené v kapustě

Valašské kúsky

Valašské vepřové plátky

Valtický řízek

Vařené uzené maso