cpt. Cook
 

Strážnický verbuňk

Šaldorfská pečínka

Šavle sv. Celestýna

Šuej-Ču-Žou - Vepřové maso se špenátem

Šumavská kapsa

USA   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Šunka po virginsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg syrového uzeného masa, 2 lžíce pískového cukru, 1/2 lžička tlučeného hořčičného semínka, 8  hřebíčků, 2 šálky zeleného hrášku, 2 plátky slaniny, 1/2 šálku šlehačky, sůl, mletý pepř, broskev nebo meruňky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uzené maso protýkáme hřebíčky, dáme na pekáč, posypeme tlučenou hořčicí smíchanou s cukrem a pečeme za občasného podlévání dvě hodiny v troubě doměkka. Broskve nebo meruňky rozpůlíme a patnáct minut před koncem pečení přidáme k masu. Hrášek uvaříme, zprudka opečeme na slanině, osolíme, opepříme, zalijeme šlehačkou a podáváme k uzenému masu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1420x    verze pro tisk

Švýcarský špíz

Thajská pochoutka

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Tykev Jang-tie

Uherské vepřové kotlety

Uzená krkovice po bádensku

Uzená pečínka v těstíčku

Uzené maso s kysaným zelím a smetanou

Uzené se švestkovým čatní

Uzené v kapustě

Valašské kúsky

Valašské vepřové plátky

Valtický řízek

Vařené uzené maso