www.tacos.cz Do mletého masa přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, namočený a vymačkaný rohlík, vejce, sůl, pepř, papriku a hořčici. Nakonec vmícháme podušenou kapustu.
www.tacos.cz Část kapustových listů pokryjeme rovnoměrně směsí mletého masa a kapusty, na ně položíme vykostěné uzené, opatrně stlačíme a pokryjeme zbývajícími listy. Srolujeme, pevně omotáme nití a dáme do vymaštěného pekáče. Přidáme kosti, které podlijeme vodou. Pečeme v předehřáté troubě 200 stupňů 45 - 50 minut. V polovině pečení zakryjeme maso alobalem.
www.tacos.cz Menší brambory omyjeme a vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Připravíme bešamelovou omáčku. V hrnku rozehřejeme zbytek tuku, ve kterém zpěníme mouku, za stálého míchání rozředíme vývarem a mlékem a necháme asi 5 minut povařit. Ochutíme solí, pepřem a muškátem. Brambory oloupeme a vložíme do bešamelové omáčky.
www.tacos.cz Z pekáče vyjmeme pečeni, šťávu rozředíme trochou vody a přecedíme do hrnku. Povaříme a dochutíme solí a pepřem. Upečené maso upravíme na mísu. Šťávu a brambory v bešamelu podáváme zvlášť.