cpt. Cook
 

Smetanové frikasé ze selátka

Sofrito - maso v omáčce

Strážnický verbuňk

Šaldorfská pečínka

Šavle sv. Celestýna

Šuej-Ču-Žou - Vepřové maso se špenátem

Šumavská kapsa

Šunka po virginsku

Švýcarský špíz

Thajská pochoutka

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Tykev Jang-tie

Uherské vepřové kotlety

Uzená krkovice po bádensku

Uzená pečínka v těstíčku

Uzené maso s kysaným zelím a smetanou

Uzené se švestkovým čatní

Uzené v kapustě

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Valašské kúsky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřové kýty, 2  vejce, 4 g škrobové moučky, 12 dkg oleje, 2 dl vermutu, 2 cl sójové omáčky, 12 dkg pórku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na tenké plátky, okořeníme, smícháme se škrobem a vejcem, pečeme zprudka na oleji, před dohotovením přidáme na plátky krájený pórek, ochutíme vermutem a sójovou omáčkou.

www.tacos.cz Příloha: brambory či rýže v různých úpravách

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2906x    verze pro tisk

Valašské vepřové plátky