cpt. Cook
 

Valtický řízek

Vařené uzené maso

Vařené vepřové koleno s kyselým zelím

Vepřová jambalaya

Vepřová kotleta po japonsku

Vepřová kotlety na petrželce

Vepřová kýta na kmíně

Vepřová kýta po lovecku

Vepřová kýta s rybízem

Vepřová líčka, chorizo a kaštany

Vepřová panenka a špenátové ravioli

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Vepřová panenka Parmentier

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  115 dkg vepřové panenské, sůl, majoránka, mletý pepř, mletý zázvor, hřebíček, chilli, mletá paprika, muškátový květ, 15 g hladké mouky, 6 dkg těsta na bramborák, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso zlehka naklepeme, počítáme 3 kousky na porci, osolíme a ochutíme kořenící směsí, asi 2 lžičky na porci, poprášíme moukou (bramborák pak na mase lépe drží), poté obalíme v přiměřeném množství bramboráku a smažíme z obou stran, ne příliš rychle, dozlatova. Usmaženou panenku necháme okapat na savém papíře a servírujeme ji na horkém bílém a červeném zelí.
vloženo 02.05.2010    zobrazeno 3168x    verze pro tisk

Vepřová pečeně debrecínská

Vepřová pečeně na česneku

Vepřová pečeně na smetaně

Vepřová pečeně panenská

Vepřová pečeně s kdoulemi a perníkem

Vepřová pečeně s kmínovou kůrkou

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Vepřová pečeně s paprikou