cpt. Cook
 

Strážnický verbuňk

Šaldorfská pečínka

Šavle sv. Celestýna

Šuej-Ču-Žou - Vepřové maso se špenátem

Šumavská kapsa

Šunka po virginsku

Švýcarský špíz

Thajská pochoutka

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Tykev Jang-tie

Uherské vepřové kotlety

Uzená krkovice po bádensku

Uzená pečínka v těstíčku

Uzené maso s kysaným zelím a smetanou

Uzené se švestkovým čatní

Uzené v kapustě

Valašské kúsky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Valašské vepřové plátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřové kýty, sůl, 15 dkg rostlinného tuku, 15 dkg hladké mouky, 15 dl vody, 215 dkg čerstvých hub, 3 dkg másla, 215 dkg kysané smetany, 2 lžíce sekaného kopru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z kýty nakrájíme 2 plátky na jednu porci, mírně naklepeme, osolíme, orestujeme po obou stranách na horkém tuku, podlijeme troškou vody a dusíme pod pokličkou v troubě. Měkké plátky vyjmeme, zaprášíme moukou a povaříme. Nakrájené houby orestujeme na másle, vložíme do omáčky, zalijeme kyselou smetanou, přidáme sekaný kopr, osolíme, krátce povaříme a dochutíme octem. Podáváme s houskovými knedlíky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2446x    verze pro tisk

Valtický řízek

Vařené uzené maso