cpt. Cook
 

Valtický řízek

Vařené uzené maso

Vařené vepřové koleno s kyselým zelím

USA   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřová jambalaya

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg vepřové kotlety, 1/2 dl olivového oleje, 20 dkg nasekané cibule, 115 dkg nasekané červené paprik, 10 dkg nasekaného řapíkatého celeru, 2 dl vody, 80 dkg vařené rýže, 20 dkg nasekané zelené jarní cibulky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Osolené a opepřené kotlety krátce osmahneme a odstraníme z hluboké pánve. Přidáme cibuli, papriku a celer a osmahneme do zlatova. Odstraníme většinu oleje a přidáme trochu vody, aby se vytvořila šťáva. Přidáme kotlety a vaříme na středním plameni asi 20 minut. Přidáme vařenou rýži a dobře promícháme. Přikryjeme pokličkou a dusíme dalších 10 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2307x    verze pro tisk

Vepřová kotleta po japonsku

Vepřová kotlety na petrželce

Vepřová kýta na kmíně

Vepřová kýta po lovecku

Vepřová kýta s rybízem

Vepřová líčka, chorizo a kaštany

Vepřová panenka a špenátové ravioli

Vepřová panenka Parmentier

Vepřová pečeně debrecínská

Vepřová pečeně na česneku

Vepřová pečeně na smetaně

Vepřová pečeně panenská

Vepřová pečeně s kdoulemi a perníkem

Vepřová pečeně s kmínovou kůrkou

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Vepřová pečeně s paprikou