cpt. Cook
 

Valtický řízek

Vařené uzené maso

Vařené vepřové koleno s kyselým zelím

Vepřová jambalaya

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřová kotleta po japonsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 3 lžíce kečupu, 1/2 lžička sójové omáčky, 2 lžíce žlutého vína, 1/2 lžička glutasolu (Wej-su), 1/2 lžička zázvoru jemně nasekaného máčeného (nebo polovina mletého), sůl, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěnou kotletu rozkrájíme na šest až sedm kousků i s kostí. Potřeme směsí sójové omáčky, kečupu, žlutého vína, Wej-su. Necháme uležet 15 - 20 minut. Na rozpálený omastek dáme čerstvý zázvor (nemáme-li čerstvý zázvor, posypeme kotlety mletým) nebo cibulku a smažíme do zrůžovění. Přidáme kotlety a na mírném ohni pečeme doměkka. Podáváme ozdobené plátky čerstvých rajčat nebo okurek. Podle chuti přisolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2661x    verze pro tisk

Vepřová kotlety na petrželce

Vepřová kýta na kmíně

Vepřová kýta po lovecku

Vepřová kýta s rybízem

Vepřová líčka, chorizo a kaštany

Vepřová panenka a špenátové ravioli

Vepřová panenka Parmentier

Vepřová pečeně debrecínská

Vepřová pečeně na česneku

Vepřová pečeně na smetaně

Vepřová pečeně panenská

Vepřová pečeně s kdoulemi a perníkem

Vepřová pečeně s kmínovou kůrkou

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Vepřová pečeně s paprikou