Vepřová kýta s rybízem
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 40 dkg vepřové kýty, 3 lžíce vepřového sádla, 1/2 lžíce máčené škrobové moučky, 1/2 badyán (hvězdička), 10 dkg rybízového kompotu, 1/2 lžíce vína šao-sing, sůl, 2 lžíce vývaru, 1/2 lžička škrobové moučky, 1/2 hlávkový salát
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na plátky krájenou vepřovou kýtu zastříkneme vínem, osolíme a promícháme s máčeným škrobem. Necháme v chladnu odležet asi 20 minut. Potom maso prudce orestujeme. Po chvilce přidáme hvězdičku badyánu a zalijeme šťávou z rybízového kompotu, do kterého jsme přidali vývar, víno, sůl, wei-su a máčený škrob. Dobře promícháme a krátce dusíme. Před podáváním odstraníme badyán. Hotový pokrm ozdobíme na povrchu rybízovým kompotem a obložíme jemně krájenými nudličkami hlávkového salátu.