cpt. Cook
 

Valtický řízek

Vařené uzené maso

Vařené vepřové koleno s kyselým zelím

Vepřová jambalaya

Vepřová kotleta po japonsku

Vepřová kotlety na petrželce

Vepřová kýta na kmíně

Vepřová kýta po lovecku

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřová kýta s rybízem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg vepřové kýty, 3 lžíce vepřového sádla, 1/2 lžíce máčené škrobové moučky, 1/2  badyán (hvězdička), 10 dkg rybízového kompotu, 1/2 lžíce vína šao-sing, sůl, 2 lžíce vývaru, 1/2 lžička škrobové moučky, 1/2  hlávkový salát
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na plátky krájenou vepřovou kýtu zastříkneme vínem, osolíme a promícháme s máčeným škrobem. Necháme v chladnu odležet asi 20 minut. Potom maso prudce orestujeme. Po chvilce přidáme hvězdičku badyánu a zalijeme šťávou z rybízového kompotu, do kterého jsme přidali vývar, víno, sůl, wei-su a máčený škrob. Dobře promícháme a krátce dusíme. Před podáváním odstraníme badyán. Hotový pokrm ozdobíme na povrchu rybízovým kompotem a obložíme jemně krájenými nudličkami hlávkového salátu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2315x    verze pro tisk

Vepřová líčka, chorizo a kaštany

Vepřová panenka a špenátové ravioli

Vepřová panenka Parmentier

Vepřová pečeně debrecínská

Vepřová pečeně na česneku

Vepřová pečeně na smetaně

Vepřová pečeně panenská

Vepřová pečeně s kdoulemi a perníkem

Vepřová pečeně s kmínovou kůrkou

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Vepřová pečeně s paprikou