cpt. Cook
 

Kavkazský šašlik

Kdoule plněné jehněčím

Kebab orman

Kreolské maso

Kuskus se skopovým masem
(Couscous au mouton)

Kůzlečí řízky

Lulja kebab

Madráské skopové maso na karí

Marocký kuskus

Maso jako med

Musaka

Pečená skopová kýta s fazolemi

Pečené orientální jehněčí maso

Pečený skopový hřbet s bylinkami a vínem

Írán   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Perské skopové kotlety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 silné skopové kotlety, 4  sardelky, 4 listy máty peprné, 1/2  rajče, 3 stroužky utřeného česneku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety odřízneme od kosti, a nařízneme tak, aby v nich vznikla kapsa. Do ní vložíme sardelku, mátu, trochu česneku a řez rajčete. Sepneme párátkem, osolíme, opepříme a upečeme. Podáváme s bílými fazolemi.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2205x    verze pro tisk

Pikantní pečená skopová kýta

Plněná jehněčí kýta

Plov

Ražniči

Ražniči na grilu