cpt. Cook
 

Kavkazský šašlik

Kdoule plněné jehněčím

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kebab orman

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg jehněčího masa, 4 lžíce oleje, 1/2  mrkev,  trochu celeru, 3  cibule, 2 lžíce rajčatového protlaku, sůl, 2 lžíce čubricy, 1/2 sklenka bílého vína, zelená petrželka (čerstvá nebo sušená)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Malé kousky masa opečeme na oleji, pak přidáme nakrájenou mrkev, celer, cibuli, osmahneme, přidáme protlak, čubricu. Opatrně osolíme a podlijeme vínem a vodou a dusíme. Když je maso měkké, posypeme pokrm petrželkou čerstvou nebo sušenou.

www.tacos.cz Příloha: bílý chléb nebo rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2257x    verze pro tisk

Kreolské maso

Kuskus se skopovým masem
(Couscous au mouton)

Kůzlečí řízky

Lulja kebab

Madráské skopové maso na karí

Marocký kuskus

Maso jako med

Musaka

Pečená skopová kýta s fazolemi

Pečené orientální jehněčí maso

Pečený skopový hřbet s bylinkami a vínem

Perské skopové kotlety

Pikantní pečená skopová kýta

Plněná jehněčí kýta

Plov

Ražniči

Ražniči na grilu