cpt. Cook
 

Jehněčí maso v jáhlové kaši

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg jehněčího masa nebo kůzlečího, sůl, zelená petrželka, 1/2 lžíce másla, 1/4 l kysané smetany, 3  vejce, 1/2 stroužek česneku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso rozdělíme na porce, posolíme a potřené máslem pečeme do měkka. Vejce ušleháme do pěny, přimícháme ustrouhaný česnek, sůl, petrželku a maso na pekáči zalijeme. Necháme v troubě asi 15 minut ztuhnout.

www.tacos.cz Příloha: opečené brambory a saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1961x    verze pro tisk

Kabáb

Kabáb