cpt. Cook
 

Jehněčí maso v jáhlové kaši

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kabáb

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg skopového masa (jehněčího), 1/2 lžička arabské směsi, 3 lžíce oleje, sůl, 1/2  cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, posypeme arabskou směsí koření (mletá sladká paprika, mletý římský kmín, chilli, sušený česnek a sůl), zalijeme olejem a dáme uležet na 2 hodiny. Někdy přidáme rozstrouhanou cibuli. Pak osolíme, navlékneme maso na jehly a rožníme nebo opečeme na pánvi. K tomu brambory, rýže, chléb a zeleninový salát nebo dušená rajčata na cibuli s paprikami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2056x    verze pro tisk

Kabáb