Pečené orientální jehněčí maso
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 60 dkg jehněčího masa s kostí, 3 stroužky česneku, mletý pepř, sůl, 1/2 lžičky mleté skořice, 1/2 lžíce oleje, 1/2 lžíce pažitky, 2 cibule, citrónová šťáva, 1/2 lžička koriandru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso odblaníme, prošpikujeme kousky česneku, opepříme a poprášíme skořicí. Pak prudce opečeme v rozehřátém oleji, posypeme drobně sekanou pažitkou, podlijeme, obložíme cibulí nakrájenou na kolečka, pokapeme citrónovou šťávou a dáme péci do vyhřáté trouby. K poloměkkému masu přidáme koriandr a dopečeme. Hotové maso vyndáme, nakrájíme a podáváme s vařenými brambory a čerstvou zeleninou.