cpt. Cook
 

Kavkazský šašlik

Kdoule plněné jehněčím

Kebab orman

Kreolské maso

Kuskus se skopovým masem
(Couscous au mouton)

Kůzlečí řízky

Lulja kebab

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Madráské skopové maso na karí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg libového skopového masa, 1/2 velká cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce karí koření, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, sůl, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Osmažíme jemně rozsekanou cibuli a česnek, přidáme koření karí, dobře promícháme a smažíme další tři až čtyři minuty. Přidáme maso a protlak, znovu zamícháme, přikryjeme pánev a pomalu vaříme, až maso změkne. Podle potřeby přidáváme po troškách vodu, abychom dostali hustou šťávu. Solí a citrónovou šťávou dochutíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2369x    verze pro tisk

Marocký kuskus

Maso jako med

Musaka

Pečená skopová kýta s fazolemi

Pečené orientální jehněčí maso

Pečený skopový hřbet s bylinkami a vínem

Perské skopové kotlety

Pikantní pečená skopová kýta

Plněná jehněčí kýta

Plov

Ražniči

Ražniči na grilu