cpt. Cook
 

Kavkazský šašlik

Kdoule plněné jehněčím

Kebab orman

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kreolské maso

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžíce másla, 2  cibule, 150 dkg skopového masa nebo hovězího, 1/2 špetka nového koření, 1/2 špetka hřebíčku, 1/2 špetka chilli, 1/2 špetka šafránu, 2  papriky (zelené), sůl, 1/2 lžíce rozinek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle osmahneme cibuli, přidáme pokrájené maso a za stálého míchání asi 5 minut opékáme. Přidáme sůl, mleté nové koření, mletý hřebíček, chilli a šafrán, pokrájené papriky a dusíme, až maso změkne. Ke konci dušení přidáme rozinky.

www.tacos.cz Příloha: rýže obarvená šafránem nebo kurkumou, těstoviny

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2105x    verze pro tisk

Kuskus se skopovým masem
(Couscous au mouton)

Kůzlečí řízky

Lulja kebab

Madráské skopové maso na karí

Marocký kuskus

Maso jako med

Musaka

Pečená skopová kýta s fazolemi

Pečené orientální jehněčí maso

Pečený skopový hřbet s bylinkami a vínem

Perské skopové kotlety

Pikantní pečená skopová kýta

Plněná jehněčí kýta

Plov

Ražniči

Ražniči na grilu