cpt. Cook
 

Kavkazský šašlik

Kdoule plněné jehněčím

Kebab orman

Kreolské maso

Kuskus se skopovým masem
(Couscous au mouton)

Kůzlečí řízky

Lulja kebab

Madráské skopové maso na karí

Marocký kuskus

Maso jako med

Musaka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečená skopová kýta s fazolemi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg skopové kýty nebo plece, 10 dkg cibule, 7.15 dkg slaniny, sůl, 150 dkg fazolí, mletý pepř, 3 stroužky česneku, 10 dkg karotky, saturejka, bazalka, zelená petrželka, tymián, 2 dl červeného vína, 15 dkg másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazole den předem namočíme, uvaříme doměkka, osolíme a opepříme. Maso potřeme česnekem utřeným se solí, stáhneme motouzem do tvaru válečku, vložíme do pekáčku na rozpuštěnou slaninu, opečeme ze všech stran, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a karotku, osmahneme, posypeme bylinkami, zalijeme vínem a za občasného podlévání upečeme doměkka. Šťávu propasírujeme přes síto, přidáme máslo, prohřejeme. Na talířích maso obložíme fazolemi.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2367x    verze pro tisk

Pečené orientální jehněčí maso

Pečený skopový hřbet s bylinkami a vínem

Perské skopové kotlety

Pikantní pečená skopová kýta

Plněná jehněčí kýta

Plov

Ražniči

Ražniči na grilu