cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
· Telecí maso
·
Vepřové a uzené
·
Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
·
Králík
·
Vnitřnosti
·
Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Ražniči
Ruské karbanátky plněné
Saltimbocca alla romana
(Telecí plátky se šunkou na šalvěji)
Smažené řízky (nebo kotlety)
Stifádo
(Pikantní telecí na šalotce)
Stomna kebap
Svíčková pečeně na Szekszáderský způsob
Špikovaná telecí pečeně
Šumavský měšec
Telecí (vepřové) kotlety
Telecí dušené na kmíně
Telecí dušené s citrónovou omáčku
Telecí filé Orloff
Telecí filé v kapustě
Telecí hrnec
Telecí hrudí
Telecí hřbet se sýrovou kůrčičkou
Telecí karbanátky (miláčci)
Telecí kotleta na tokajský způsob
Telecí kotlety a la Nelson I