cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
· Telecí maso
·
Vepřové a uzené
·
Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
·
Králík
·
Vnitřnosti
·
Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Arrosto di vitello al latte
(Telecí pečeně v mléce)
Boloňské řízky
Brněnské telecí řízky
Curyšské telecí
Frankfurtské telecí závitky
Gratinované telecí řízky
Gratinované telecí řízky nebo kotlety
Gratinované telecí řízky se šunkou a žampióny
Kapsa s tuňákem
(Spinacino ripieno al tonne)
Karlovarská telecí roláda
Koláč z telecího s mangoldem
(Tourte de veaux aux blettes)
Máslové telecí řízky
Máslový řízek se sýrem
Mrkev dušená s telecím masem
Parmský telecí řízek
Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)
Pikantní masová směs
Plněné telecí závitky
Přírodní řízky
Přírodní telecí řízky s česnekem a smetanou