cpt. Cook
 

Arrosto di vitello al latte
(Telecí pečeně v mléce)

Boloňské řízky

Brněnské telecí řízky

Curyšské telecí

Frankfurtské telecí závitky

Gratinované telecí řízky

Gratinované telecí řízky nebo kotlety

Gratinované telecí řízky se šunkou a žampióny

Kapsa s tuňákem
(Spinacino ripieno al tonne)

Karlovarská telecí roláda

Koláč z telecího s mangoldem
(Tourte de veaux aux blettes)

Máslové telecí řízky

Máslový řízek se sýrem

Mrkev dušená s telecím masem

Parmský telecí řízek

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečené telecí s mortadellou a olivami

Arrosto di vitella mortadella e olive

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.15 kg telecí kýty, 20 dkg oliv v olivovém oleji, 30 dkg mortadelly nakrájené na plátky, 1/2  mrkev, 1/2  cibule, 1/2 stonek řapíkatého celeru, 1/2 svazek aromatických bylin, 1/2 sklenka bílého vína, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso rozřízněte a lehce naklepejte na větší plát. Osolte jej a opepřete. Rozestřete na něj plátky mortadelly a poklaďte nakrájenými olivami. Srolujte do válečku a svažte kuchyňským provázkem. Osolte a opepřete i zevně. Zeleninu očistěte a nakrájejte nahrubo. Nechte ji opražit v pánvi s olejem, pak přidejte maso a opečte je ze všech stran. Přidejte bylinky a pečte na 180 °C po dobu asi 2 hodin, čas od času zavlažte bílým vínem. Měkké maso vyjměte z trouby, nakrájejte na plátky a udržujte v teple. Odstraňte z pekáče aromatické bylinky a zeleninu se šťávou propasírujte nebo rozmixujte. Nakrájené maso rozložte na servírovací mísu. Zalejte získanou omáčkou a podávejte.
vloženo 11.11.2017    zobrazeno 1755x    verze pro tisk

Pikantní masová směs

Plněné telecí závitky

Přírodní řízky

Přírodní telecí řízky s česnekem a smetanou