cpt. Cook
 

Arrosto di vitello al latte
(Telecí pečeně v mléce)

Boloňské řízky

Brněnské telecí řízky

Curyšské telecí

Frankfurtské telecí závitky

Gratinované telecí řízky

Gratinované telecí řízky nebo kotlety

Gratinované telecí řízky se šunkou a žampióny

Kapsa s tuňákem
(Spinacino ripieno al tonne)

Karlovarská telecí roláda

Koláč z telecího s mangoldem
(Tourte de veaux aux blettes)

Máslové telecí řízky

Máslový řízek se sýrem

Mrkev dušená s telecím masem

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Parmský telecí řízek

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg telecí kýty, 15 dkg ementálu, 2  vejce, 115 dkg strouhanky, 15 dkg hladké mouky, 1/2 lžíce mléka, 20 dkg rajčat, citrónová šťáva, 12 dkg vepřového sádla, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z očistěné telecí kýty nakrájíme řízky (2 plátky na porci), lehce je naklepeme, na okraji nařízneme a osolíme. Pak je obalíme v hladké mouce, ve vejcích rozkvedlaných s mlékem a se strouhaným sýrem a nakonec ve strouhané housce. Takto připravené řízky po obou stranách smažíme dozlatova v rozpáleném sádle. Rajská jablíčka nakrájíme na tlustší plátky, opečeme na tuku, položíme na smažené řízky a pokapeme citrónovou šťávou.

www.tacos.cz Příloha: opékané brambory nebo francouzský salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4196x    verze pro tisk

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Pikantní masová směs

Plněné telecí závitky

Přírodní řízky

Přírodní telecí řízky s česnekem a smetanou