cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
· Telecí maso
·
Vepřové a uzené
·
Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
·
Králík
·
Vnitřnosti
·
Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Telecí kotlety à la Nelson II
Telecí kotouč sváteční
Telecí kýta na Magyaróvárský způsob
Telecí kýta naložená podle M. D. Rettigové
Telecí marengo
(Veau marengo)
Telecí maso dušené (à la creme)
Telecí maso po provensálsku
Telecí maso s černým kořenem nebo s chřestem
Telecí maso s jemnou omáčkou
Telecí maso s omáčkou z tuňáka
(Vitello tonnato)
Telecí maso zadělávané se zeleninou
Telecí medailónky
Telecí medailónky Dunajec
Telecí medailónky na kanapkách
Telecí medailónky na smetaně
Telecí medailónky na žampiónech
Telecí medailónky tessinské
Telecí medailónky v sýrovém těstě
Telecí na citrónu se smetanou
Telecí na paprice s párkem