zkopírováno z http://www.tacos.cz Naklepané osolené kotlety opečeme na másle po obou stranách a dáme je do nahřátého kastrolku. Na témž másle opečeme jemně nakrájenou cibuli, pokrájené žampióny a petrželku. Na opečené kotlety navršíme směs žampiónů a cibule a mírně podlité dusíme do měkka. Zvlášť uděláme z másla a mouky světlou jíšku, zalijeme mlékem, osolíme, přidáme do ní ze šťávy vybrané žampióny a odstavíme z plotny. Pak přimícháme v troše mléka rozmíchané žloutky. Kotlety vložíme do nízké zapékací mísy, směs na ně navršíme, posypeme strouhaným sýrem smíchaným se strouhankou, pokapeme zbylou šťávou a zapečeme. Jsou-li kotlety malé, počítáme na osobu 2 kusy.
www.tacos.cz Stejným způsobem připravujeme telecí řízky.
www.tacos.cz Příloha: suchá rýže, malé nočky, saláty