cpt. Cook
 

Arrosto di vitello al latte
(Telecí pečeně v mléce)

Boloňské řízky

Brněnské telecí řízky

Curyšské telecí

Frankfurtské telecí závitky

Gratinované telecí řízky

Gratinované telecí řízky nebo kotlety

Gratinované telecí řízky se šunkou a žampióny

Kapsa s tuňákem
(Spinacino ripieno al tonne)

Karlovarská telecí roláda

Koláč z telecího s mangoldem
(Tourte de veaux aux blettes)

Máslové telecí řízky

Máslový řízek se sýrem

Mrkev dušená s telecím masem

Parmský telecí řízek

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Pikantní masová směs

Plněné telecí závitky

Přírodní řízky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Přírodní telecí řízky s česnekem a smetanou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  telecí řízky, sůl, 3 stroužky česneku, zelená petrželka, hladká mouka, 1/2 lžíce másla, 1/2 šálek smetany, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Řízky naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a potřeme jemně ustrouhaným česnekem. Poprášíme je hladkou moukou a opečeme na rozehřátém másle po obou stranách. Posypeme je usekanou petrželkou, obrátíme vrchní stranou dolů, aby se petrželka mírné osmahla a podlijeme trochou vývaru nebo vody. Dusíme je do měkka, Šťávu necháme trochu odpařit, aby zhoustla, přilijeme smetanu a necháme krátce přejít varem. Po odstavení z plotny šťávu zakapeme citrónem.

www.tacos.cz Příloha: jemné noky nebo opečené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3034x    verze pro tisk