cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
·
Telecí maso
·
Vepřové a uzené
·
Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
· Králík
·
Vnitřnosti
·
Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Králík na hořčici
(Lapin a la moutarde)
Králík na houbách
Králík na karí
Králík na olivách
(Lapin aux olives)
Králík na slanině
(Lapin au sauté au lard)
Králík na špeku
Králík na víně
Králík na zeleném pepři
Králík pana faráře
Králík pečený
Králík pečený na slanině s česnekem
Králík pečený se sardelemi
Králík pečený se smetanou a bílým vínem
Králík po cikánsku
Králík po ďábelsku
Králík po toskánsku
Králík po velkomoravsku
Králík po židlochovicku
Králík pod peřinou
Králík s nádivkou