cpt. Cook
 

Králík na hořčici
(Lapin a la moutarde)

Králík na houbách

Králík na karí

Králík na olivách
(Lapin aux olives)

Králík na slanině
(Lapin au sauté au lard)

Králík na špeku

Králík na víně

Králík na zeleném pepři

Králík pana faráře

Králík pečený

Králík pečený na slanině s česnekem

Králík pečený se sardelemi

Králík pečený se smetanou a bílým vínem

Králík po cikánsku

Králík po ďábelsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík po toskánsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králík, sůl, mletý pepř, 8 dkg tuku, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, 1/2  mrkev, kousek celeru, 1/2 lžička dobromysli, zelená petrželka, bazalka, šalvěj, 15 dkg rajčatového protlaku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Králíka osolíme, obalíme v koření a necháme asi 8 hodin odležet. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na drobné kousky, česnek rozetřeme a vše osmahneme na tuku. Přidáme králíka, protlak, podlijeme vodou a pečeme. Při pečení králíka občas obrátíme a podlijeme horkou vodou.

www.tacos.cz Příloha: špagety nebo brambory a zeleninový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2816x    verze pro tisk

Králík po velkomoravsku

Králík po židlochovicku

Králík pod peřinou

Králík s nádivkou