cpt. Cook
 

Badyánové maso

Divoký králík na česneku

Dušený králík po francouzsku

Dušený králík s citrónem

Dušený králík se smetanou a kapary

Irský králík

Kebab orman

Králičí krokety

Králičí kýty v jemné omáčce

Králičí maso po alžírsku s omeletou

Králičí maso po provensálsku

Králičí rillettes s ciderem
(Rillettes de lapin au cidre)

Králičí stehna se špenátovou nádivkou

Králičí terina s fíky a lískovými oříšky
(Terrine de lapin aux figues et aux noisettes)

Králík Braillon

Králík na bílém víně s žampióny

Králík na červeném víně

Králík na česneku

Králík na dijonské hořčici

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík na hořčici

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králík, 1/2 sklenka bílého vína, sůl, mletý pepř, 3 lžíce hořčice estragonové nebo obyčejné se lžičkou estragonu, 1/2 plátek vepřového sádla nebo slaniny
zkopírováno z http://www.tacos.cz Králíka osolíme, opepříme ze všech stran a obalíme tenkým plátem syrového sádla nebo slaniny potřeným hořčicí (tato strana přilehne na králíka). Pečeme podle velikosti asi hodinu. Když je králík měkký, odstraníme plát a podlijeme šťávu vínem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3269x    verze pro tisk