cpt. Cook
 

Králík na hořčici
(Lapin a la moutarde)

Králík na houbách

Králík na karí

Králík na olivách
(Lapin aux olives)

Králík na slanině
(Lapin au sauté au lard)

Králík na špeku

Králík na víně

Králík na zeleném pepři

Králík pana faráře

Králík pečený

Králík pečený na slanině s česnekem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík pečený se sardelemi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králík (naložený v marinádě), 1/2 lžíce vepřového sádla, 1/2 větší cibule, sůl, 1/2 středně velká petržel, 2  sardelky nebo sardelová pasta
zkopírováno z http://www.tacos.cz Příprava marinády na maso viz samostatný recept. Maso mírně osolíme (počítáme se slanými sardelemi). Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli a maso na tomto základě po obou stranách opečeme bez poklice a povrch potíráme po obou stranách sardelovým máslem. Šťávu zaprášíme hladkou moukou, necháme přejít varem a procedíme na maso.

www.tacos.cz Příloha: knedlíky, dušené brambory, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1949x    verze pro tisk

Králík pečený se smetanou a bílým vínem

Králík po cikánsku

Králík po ďábelsku

Králík po toskánsku

Králík po velkomoravsku

Králík po židlochovicku

Králík pod peřinou

Králík s nádivkou