cpt. Cook
 

Králík na hořčici
(Lapin a la moutarde)

Králík na houbách

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík na karí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králík rozsekaný na kousky, promytý a namočený ve slané vodě asi na 10 minut, 1/2 velká cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce karí koření, 1/2 lžička rajčatového protlaku nebo kečupu, sůl, citrón na dochucení, 1/2 šálek bílého jogurtu, tuk
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku osmažíme dozlatova nakrájenou cibuli a česnek, přidáme pastu z prášku karí a z jogurtu, několik minut povaříme a za stálého míchání pomalu přidáváme protlak rozředěný vodou. Vložíme králíka, promícháme a přidáme tolik vody, aby se vytvořila hustá šťáva. Přiklopíme pánev a králíka dusíme doměkka. Dochutíme solí a citrónovou šťávou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3114x    verze pro tisk

Králík na olivách
(Lapin aux olives)

Králík na slanině
(Lapin au sauté au lard)

Králík na špeku

Králík na víně

Králík na zeleném pepři

Králík pana faráře

Králík pečený

Králík pečený na slanině s česnekem

Králík pečený se sardelemi

Králík pečený se smetanou a bílým vínem

Králík po cikánsku

Králík po ďábelsku

Králík po toskánsku

Králík po velkomoravsku

Králík po židlochovicku

Králík pod peřinou

Králík s nádivkou