Omáčka: 3 lžíce oleje, 1/2 větší cibule, 1/2 lžička octa, 1/2 lžíce moučkového cukru, 3 lžíce vína šao-sing, 2 lžíce sójové omáčky, 1/2 šálek vývaru, 1/2 badyán, několik zrnek celého pepře, 1/2 lžíce máčené škrobové moučky, 1/2 špetka wei-su, sůl, bambusový výhonek, mandle na posypání
www.tacos.cz Mezitím si připravíme omáčku z vína. Na rozpáleném oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme tenké nudličky máčeného zázvoru a cukr. Po chvilce míchání zastříkneme octem, vínem, sójovou omáčkou a dolijeme vývarem. Přidáme hvězdičku badyánu, zrnka pepře, kousek citrónové kůry a povaříme. Omáčku podle potřeby ochutíme solí, wei-su a zahustíme máčeným škrobem.
www.tacos.cz Připravené kousky králičího masa lehce poprášíme škrobem, prudce osmahneme na rozpáleném oleji do světle zlatova a vložíme do hluboké porcelánové mísy. Zalijeme zcezenou omáčkou. Ve vodní lázni pak povaříme do měkka. Hotový pokrm posypeme sekanými mandlemi a jemně krájeným bambusem.