cpt. Cook
 

Badyánové maso

Divoký králík na česneku

Dušený králík po francouzsku

Dušený králík s citrónem

Dušený králík se smetanou a kapary

Irský králík

Kebab orman

Králičí krokety

Králičí kýty v jemné omáčce

Králičí maso po alžírsku s omeletou

Králičí maso po provensálsku

Králičí stehna se špenátovou nádivkou

Králík Braillon

Králík na bílém víně s žampióny

Králík na červeném víně

Králík na česneku

Králík na dijonské hořčici

Králík na hořčici

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík na hořčici

Lapin a la moutarde

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králík, 10 dkg slaniny, sůl, mletý pepř, 15 dkg másla, 1/2 sklenka hořčice, 115 dkg smetany, bouquet garni, bílé víno
zkopírováno z http://www.tacos.cz Prošpikujte králíka slaninou, naporcujte ho a jednotlivé porce potřete silnou vrstvou hořčice. Porce opečte v pánvi na másle. Jakmile zezlátnou, osolte je, opepřete a zalijte dvěma lžícemi bílého vína, přidejte bylinky (bouquet garni: bobkový list, saturejka, tymián, zelená patrželka, rozmarýn, bazalka, celerová nať). Přikryjte poklicí a na mírném ohni duste 35 minut. Před podáváním vmíchejte do šťávy zakysanou smetanu.

www.tacos.cz Příloha: chablis

vloženo 17.08.2007    zobrazeno 2041x    verze pro tisk

Králík na houbách