cpt. Cook
 

Glazovaná krůtí roláda s česnekem a petrželkou
(Maple-glazed garlic & parsley turkey roulade)

Krocan s mandlovou nádivkou

Krocaní prsa dušená se zeleninou

Krocaní stehna na zázvoru

Krůta na ananasu

Krůta na švestkách

Krůta na víně se zeleninou

Krůta plněná kaštany, pečená se zelím

Krůta po kyjovsku

Krůta s citronovou krustou a brokolicovo-fazolovou kaší

Krůta s kaštanovou nádivkou
(La dinde farcie aux marrons)

Krůta s mandlovou nádivkou

Krůta s pórkem

Krůta zapečená s rýží

Krůtí kapsy

Krůtí kýta plněná jablky a mrkví

Krůtí maso s chřestem

Krůtí prsa na rajčatech

Krůtí prsa s medovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krůtí roláda v těstě s pórkovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg krůtích prs, 12 dkg šunky, 12 dkg ementálu, 10 dkg mozzarelly, sůl, mletý pepř, 215 dkg lístkového těsta, 16 dkg cibule, 32 dkg pórku, 1/2 dl vývaru, 2 dl šlehačky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Krůtí prsa nařežeme tak, aby tvořily jeden větší plát a jemně naklepeme (přes fólii). Osolíme, opepříme a na plát poskládáme plátky šunky, ementálu a mozzarellu. Zavineme do rolády. Listové těsto rozválíme na tenko na vále, položíme na něj roládu a opět zavineme. Na vymazaném plechu potřeme rozšlehaným žloutkem a pečeme při 200°C asi 25 minut.

www.tacos.cz Nakrájenou cibulku podusíme ve vývaru, později přidáme šlehačku. Omytý pórek nakrájíme na kolečka a povaříme do měkka v osolené vodě, scedíme. Rozmixováním cibule a pórku získáme omáčku, kterou rozložíme na talíři a do ní klademe asi 3 cm silné plátky nakrájené rolády.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2457x    verze pro tisk