cpt. Cook
 

Glazovaná krůtí roláda s česnekem a petrželkou
(Maple-glazed garlic & parsley turkey roulade)

Krocan s mandlovou nádivkou

Krocaní prsa dušená se zeleninou

Krocaní stehna na zázvoru

Krůta na ananasu

Krůta na švestkách

Krůta na víně se zeleninou

Krůta plněná kaštany, pečená se zelím

Krůta po kyjovsku

Krůta s citronovou krustou a brokolicovo-fazolovou kaší

Krůta s kaštanovou nádivkou
(La dinde farcie aux marrons)

Krůta s mandlovou nádivkou

Krůta s pórkem

Krůta zapečená s rýží

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krůtí kapsy

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg krůtích prs, sůl, 2 plátky šunky, 2 plátky tvrdého sýra, 2  jablka, směs koření 'Kuře Grill', 6  žampiónů, 2 lžíce kečupu, 4 lžíce oleje, 1/2 lžička másla (margarinu)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Krůtí řízky naklepeme na tenké plátky, osolíme, lehce poprášíme směsí 'Kuře Grill' a každý poklademe polovinou plátku šunky, polovinou plátku sýra a plátkem jablka. Přeložíme a okraje sklepneme, aby byla náplň uzavřena. Svrchu znovu jemně poprášíme směsí 'Kuře Grill'.

www.tacos.cz Opečeme dozlatova po obou stranách na pánvi na oleji. Hotové kapsy vyjmeme, dáme do tepla a na pánev dáme nakrájené, nejlépe čerstvé žampióny a zbytky jablek, opečeme a přidáme kečup. Povaříme, stáhneme z ohně a přidáme kousek másla. Kapsy podáváme s brambory nebo rýží, přelité omáčkou z kečupu, žampiónů a jablek. K tomu salát z čerstvé zeleniny.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3301x    verze pro tisk

Krůtí kýta plněná jablky a mrkví

Krůtí maso s chřestem

Krůtí prsa na rajčatech

Krůtí prsa s medovou omáčkou

Krůtí roláda v těstě s pórkovou omáčkou