cpt. Cook
 

Glazovaná krůtí roláda s česnekem a petrželkou
(Maple-glazed garlic & parsley turkey roulade)

Krocan s mandlovou nádivkou

Krocaní prsa dušená se zeleninou

Krocaní stehna na zázvoru

Krůta na ananasu

Krůta na švestkách

Krůta na víně se zeleninou

Krůta plněná kaštany, pečená se zelím

Krůta po kyjovsku

Krůta s citronovou krustou a brokolicovo-fazolovou kaší

Krůta s kaštanovou nádivkou
(La dinde farcie aux marrons)

Krůta s mandlovou nádivkou

Krůta s pórkem

Krůta zapečená s rýží

Krůtí kapsy

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krůtí kýta plněná jablky a mrkví

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 snítka rozmarýnu, 115 dkg mrkve, 1/2  jablko, 1/2  cibule, 2 lžíce másla, sůl, mletý pepř, 3 lžíce hořčice, 1/2  krocaní stehno, 2 lžíce jablečného moštu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Část rozmarýnu nadrobno nasekáme, jablko a mrkev nastrouháme. Cibuli nakrájenou na kostičky necháme na horkém másle zesklovatět. Přidáme jablka, mrkev a dusíme 5 minut. Okořeníme, přidáme hořčici a nasekaný rozmarýn. Na naklepané maso navršíme směs jablek a mrkve, srolujeme a sešijeme nití. Zabalíme do alobalu a 60 minut pečeme. Nakonec fólii odstraníme a ještě 30 minut grilujeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3758x    verze pro tisk

Krůtí maso s chřestem

Krůtí prsa na rajčatech

Krůtí prsa s medovou omáčkou

Krůtí roláda v těstě s pórkovou omáčkou