cpt. Cook
 

Glazovaná krůtí roláda s česnekem a petrželkou
(Maple-glazed garlic & parsley turkey roulade)

Krocan s mandlovou nádivkou

Krocaní prsa dušená se zeleninou

Krocaní stehna na zázvoru

Krůta na ananasu

Krůta na švestkách

Krůta na víně se zeleninou

Krůta plněná kaštany, pečená se zelím

Krůta po kyjovsku

Krůta s citronovou krustou a brokolicovo-fazolovou kaší

Krůta s kaštanovou nádivkou
(La dinde farcie aux marrons)

Krůta s mandlovou nádivkou

Krůta s pórkem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krůta zapečená s rýží

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg krůty (nakrájeného masa), 60 dkg horké vařené rýže, 1/2  zelená paprika nakrájená nadrobno, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 20 dkg strouhaného tvrdého sýra, 4  vejce, 4.15 dl mléka, 1/2 lžička bazalky, parmazán, sůl, mletý pepř, tabasco
zkopírováno z http://www.tacos.cz Smícháme krůtí maso, papriku, rýži, cibuli a nastrouhaný sýr a směs nasypeme do vymazaného pekáče. Smícháme mléko s vejci a kořením a nalijeme na maso. Posypeme parmazánem a zapečeme v rozpálené troubě při 160°C asi 45 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3522x    verze pro tisk

Krůtí kapsy

Krůtí kýta plněná jablky a mrkví

Krůtí maso s chřestem

Krůtí prsa na rajčatech

Krůtí prsa s medovou omáčkou

Krůtí roláda v těstě s pórkovou omáčkou