cpt. Cook
 

Krocan s mandlovou nádivkou

Krocaní prsa dušená se zeleninou

Krocaní stehna na zázvoru

Krůta na ananasu

Krůta na švestkách

Krůta na víně se zeleninou

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krůta plněná kaštany, pečená se zelím

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  krůta, 1/2 hlávka zelí, 315 dkg vepřového sádla, 2.15 dl mléka, 8 dkg másla, 1/2 kg jedlých kaštanů, sůl, mletý pepř, mletá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou a omytou krůtu posolíme a opepříme zvenku a zevnitř. Necháme jednu hodinu uležet. Zhotovíme nádivku z uvařených, oloupaných a umletých kaštanů. Přidáme kousek másla a čerstvé mléko. Krůtu naplníme a zašijeme. Položíme na plech, zalijeme částí horkého tuku a zapečeme v horké troubě do zčervenání krůty. Zelí nakrájíme na plátky, podusíme na zbytku tuku, lehce obarvíme červenou paprikou a položíme okolo krůty. Zalijeme vodou a pečeme do měkka. Hotovou krůtu nakrájíme na porce a podáváme se zelím a nádivkou.
vloženo 26.06.2007    zobrazeno 1975x    verze pro tisk

Krůta po kyjovsku

Krůta s kaštanovou nádivkou
(La dinde farcie aux marrons)

Krůta s mandlovou nádivkou

Krůta s pórkem

Krůta zapečená s rýží

Krůtí kapsy

Krůtí kýta plněná jablky a mrkví

Krůtí maso s chřestem

Krůtí prsa na rajčatech

Krůtí prsa s medovou omáčkou

Krůtí roláda v těstě s pórkovou omáčkou

Krůtí rolády se zeleninovou nádivkou

Krůtí soté s hráškem