cpt. Cook
 

Glazovaná krůtí roláda s česnekem a petrželkou
(Maple-glazed garlic & parsley turkey roulade)

Krocan s mandlovou nádivkou

Krocaní prsa dušená se zeleninou

Krocaní stehna na zázvoru

Krůta na ananasu

Krůta na švestkách

Krůta na víně se zeleninou

Krůta plněná kaštany, pečená se zelím

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krůta po kyjovsku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 menší krůta, 10 dkg slaniny, 115 dkg oleje, 2  cibule, 1/2 lžíce kečupu, 1/2 lžíce hladké mouky, nové koření, celý pepř, bobkový list, sůl, vepřové sádlo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Krůtu naporcujeme, prošpikujeme na nudličky nakrájenou slaninou (polovinou množství). Na sádle osmažíme druhou polovinu slaniny spolu s jemně nakrájenou cibulí. V tomto základu opečeme osolené porce krůty, přidáme rajský protlak, koření, mírně podlijeme a v troubě za občasného přelévání pečeme doměkka. Šťávu mírně zahustíme moukou. Necezenou šťávou přeléváme porce pečené krůty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3443x    verze pro tisk

Krůta s citronovou krustou a brokolicovo-fazolovou kaší

Krůta s kaštanovou nádivkou
(La dinde farcie aux marrons)

Krůta s mandlovou nádivkou

Krůta s pórkem

Krůta zapečená s rýží

Krůtí kapsy

Krůtí kýta plněná jablky a mrkví

Krůtí maso s chřestem

Krůtí prsa na rajčatech

Krůtí prsa s medovou omáčkou

Krůtí roláda v těstě s pórkovou omáčkou