Omáčka na přelití: 1/2 dl vývaru z krocana, 2 cl ananasové šťávy (možno použít šťávu z kompotu), 1/2 cl octa, 10 g kukuřičného škrobu (možno použít i rýžový nebo pšeničný škrob), 2 cl sójové omáčky (nebo nemastné šťávy z telecí pečeně zastříknuté worcesterem)
www.tacos.cz Do ohnivzdorné misky (z keramiky nebo jiného vhodného materiálu) se rozloží podušená směs zeleniny, na ni se položí opečené plátky krocaních prsíček a vše se přelije zvlášť upravenou omáčkou a nechá se ještě asi 5-10 minut přikryté dusit.
www.tacos.cz Hotový pokrm se podává v ohnivzdorné misce posypaný drobně krájenou, na oleji podušenou zelenou natí z mladé cibule a opraženými, nastrouhanými lískovými oříšky.
www.tacos.cz Příprava omáčky: do vařícího vývaru z krocana, ve kterém se vařila směs zeleniny, se přidá ananasová šťáva, střik octa a trochu kukuřičného škrobu rozmíchaného v sójové omáčce (místo sójové omáčky je možno použít nemastné šťávy z telecí pečeně zastříknuté worcesterem). Vše se krátce povaří.
www.tacos.cz Příloha: vařená rýže